06 28925476     info@dvangijzenfysiotherapie.nl      

Fysiotherapie

Wat is het?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je bewegingsapparaat, uitgevoerd door een fysiotherapeut. Het kan gaan om het voorkomen, verhelpen of verminderen van klachten aan jouw spieren, banden, gewrichten of zenuwen.


Onderzoek en intake

Wanneer je een afspraak maakt voor een nieuwe klacht, beginnen we altijd met een intake en onderzoek van een halfuur. De intake bestaat uit een vraaggesprek waarin we de aard van de klacht bespreken. Vervolgens onderzoeken we de klacht, waarbij ook wordt gekeken naar jouw houding en hoe de rest van het lichaam beweegt. Op deze manier ligt de focus niet alleen op de klacht, maar ook mogelijk onderliggende oorzaken.


Behandelmethodes

Tijdens het onderzoek en de intake wordt er gekeken welke behandelmethode het beste bij jouw klacht past. Dit kan ook een combinatie zijn van meerdere methodes. D. Van Gijzen Fysiotherapie biedt onder andere de volgende behandelmethodes aan:


Is fysiotherapie iets voor mij?

Of fysiotherapie iets voor jou is, is helemaal afhankelijk van jouw klacht. Dit kun je bespreken tijdens een vrijblijvend telefonisch consult. Bel of Whatsapp naar 06-28925467 om contact op te nemen met de fysiotherapeut, Damie van Gijzen.  


Wat kost fysiotherapie?

Indien fysiotherapie in jouw aanvullend zorgpakket zit, declareren wij de kosten van de behandeling bij jouw zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen waarvoor je verzekerd bent is ook afhankelijk van jouw zorgpakket. Ben je niet, of onvoldoende, verzekerd voor fysiotherapie? Bekijk dan hier de tarieven.